💣EKSKLUZIVNA PONUDBA DIGITALNIH ZAPISKOV NAJVEČJE KONFERENCE  SPLETNEGA MARKETINGA NA SVETU!💣

19 elitnih taktik, strategij in trikov, ki jih vsak marketer potrebuje za povečevanje spletne prodaje, izboljšanja oglaševalskih, email kampanj v LETU 2019!

SO LAHKO V TEJ EKSKLUZIVNI PONUDBI VAŠI ZA SAMO 49€!

Zbirka zapiskov 19-ih elitnih predavanj konference Traffic& Conversion bo vaše skrito orodje za povečevanje spletne prodaje, večjega odziva na emaile, oglase in aktivnosti na socialnih omrežjih.

 

Raznolikost in pestrost vsebine ponuja nekaj fenomenalnih taktik, sistemov in strategij za čisto vsakega, ki svoje storitve in produkte predstavlja na spletu. Od tega, kako zasnovati viralno video kampanjo, do knjižice več kot 50 primerov najbolj delujočih Facebook oglasov, do natančne formule za udarno email kampanjo.

Spoznali boste tudi zares učinkovite pristope za oglaševanje in nastop na Likedinu, na Youtubu, Instagramu…

 

Zapiski so primereni za osnovne poznavalce digitalnega marketinga, kot tudi veterane, ki so z digitalnim marketingom “gor rastli”.

Svoj izvod digitalnih zapiskov, ki vsebujejo več kot 200 strani praktične vsebine lahko naročite za samo  49€!

Katerih 19 predavanj sem obiskala in kaj vas čaka znotraj zapiskov?

več kot 200 strani sveže vsebine (in 500 strani vsebine preteklih let), praktičnih taktik skupaj s slikovnimi prikazi

19 predavanj (kar je cca. 15 ur gradiva oziroma kar cel marketinški pouk) + moji komentarji + praktični primeri in testiranja iz prakse + BONUS: zapiski leta 2017 + 2018. 👏🏻

Kaj o digitalnih zapiskih menijo ostali?

Za naprednega oglaševalca so T&C zapiski zagotovo “must have”!

Traffic & Conversion zapiski so me naravnost navdušili z ogromno količino naprednega znanja iz marketinga, ki sem ga lahko začela uporabljati takoj! Presenečena sem bila nad praktičnimi primeri (brez nepotrebnega balasta), ki jih govorci pogosto nočejo izdati. Hvaležna sem, da imam dostop do zelo učinkovitih marketinških prijemov, novih trikov in znanj, ki se v praksi še kako zelo obrestujejo.

-Živa Kovačevič, marketinška strokovnjakinja in podjetnica

V zapiskih je bilo veliko novosti, ki sem jih brez težav prenesla v prakso pri svojem podjetju

Z digitalnimi zapiski sem bila zelo zadovoljna, ker so jasno napisani in zajemajo bistvo brez odvečnega besedila – to mi je na splošno pri Maji zelo všeč, da se osredotoči na pomembne stvari in zato ne izgubljam časa, ki mi ga kot podjetnici vedno primanjkuje.
V zapiskih je bilo veliko novosti, ki sem jih brez težav prenesla v prakso pri svojem podjetju. Super pa je tudi to, da Maja vedno doda tudi konkretne primere iz prakse, tako da nejasnosti res ni! Zato Majine zapiske in tečaje tudi vedno z veseljem priporočam vsem, ki se ukvarjajo z marketingom in podjetništvom.
Nadja Keržan, soustanoviteljica spletne trgovine Okey.si

S pomočjo teh zapiskov sem se dejansko počutil, kot da bi bil na konferenci

Sam obiščem veliko marketinških konferenc in iz njih vedno oddidem poln idej ter novih znanj. Do sedaj nikoli nisem bil pristaš branja tujih zapiskov, a ko sem videl, kako lepo & pregledno je lani (v letu 2017) vse skupaj sestavila Maja, sem takoj naročil svoj izvod.
S pomočjo teh zapiskov sem se dejansko počutil, kot da bi bil na konferenci in kar je še bolje – prihranil sem na tisoče in tisoče evrov, ki bi jih drugače moral zapraviti za letalske karte ter vstopnice.
Če delujete na področju marketinga so ti zapiski zagotovo nekaj, kar morate imeti…
Filip Pesek

Zapiski so mi pomagali izpopolniti znanje o digitalnem marketingu

Majo že spremljam dobro leto in tako kot sem bila navdušena nad njenim spletnim tečajem o Facebook oglaševanju, sem bila zelo vesela tudi zapiskov, ki so mi pomagali izpopolniti znanje o digitalnem marketingu.
Predvsem sem bila navdušena nad formulo, kako napisati zmagovalni naslov v manj kot 15 minutah, kakor tudi nad nasveti, kako kreirati učinkovite Facebook oglase.
Zapiski  vsebujejo aktualne novosti na področju digitalnega marketinga, ki lahko pomagajo vsem, ki se ukvarjamo z marketinškim svetovanjem ter vsem podjetnikom. Maja, se že veselimo novih zapiskov.
Tanja Ciglarič, marketinška svetovalka, podjetnica, predavateljica 

Svoj izvod digitalnih zapiskov, ki vsebujejo več kot 200 strani praktične vsebine lahko naročite za samo 49€!