Kaj je novega v svetu digitalnega marketinga, ogla┼íevanja, prodaje na spletu? Katere preverjene taktike, efektivne formule za u─Źinkovitej┼ío, prepri─Źljivej┼ío prodajo uporabljajo spletni mogotci?┬á

Vse to izveste v strnjenih digitalnih zapiskih najve─Źje konference o spletnem marketingu, Traffic & Conversion 2018!

ve─Ź kot 500 strani vsebine, prakti─Źnih taktik skupaj s slikovnimi prikazi

Svoj izvod digitalnih zapiskov, ki vsebujejo ve─Ź kot 500 strani prakti─Źne vsebine lahko naro─Źite za samo┬á49ÔéČ, jaz pa vam poleg podarim ┼íe lanskoletne zapiske!

TRAFFIC & CONVERSION ZAPISKI = Najnovej┼íe taktike, strategije, procesi, triki in sistemi za pove─Źanje prodaje in prometa spletne strani iz prve roke

Ste bili kdaj na konferenci, dogodku ali izobra┼żevanju in tam ob─Źutili popolno navdu┼íenje nad vso vsebino, kasneje pa od┼íli domov s prepolno glavo in na vse skupaj pozabili?┬áOh, ─Źe bi le obstajali kak┼íni konkretni zapiski ali posnetki?!

Ali pa ste bili na konferenci, kjer ste pla─Źali 500ÔéČ in ve─Ź, vse kar ste prejeli pa na koncu ni imelo tiste prave prakti─Źne vrednosti?

Vem kako se po─Źutite in sama sem bila ┼że ve─Źkrat v tej vlogi, zato se teh dogodkov niti ne udele┼żujem ve─Ź.

Ampak niso vse konference enake ÔÇŽ

Letos sem bila drugi─Ź na eni izmed najbolj prakti─Źnih, najbolj obiskanih in vsebinsko bogatih konferenc o spletnem marketingu v Ameriki.

V mesecu marcu sem obiskala skupno 17 predavanj konference o spletnem marketingu Traffic & Conversion, ki jo obi┼íe cca 4000 ljudi iz “online sveta”.

Dogodek ponuja najbolj prakti─Źna in vsebinsko bogata predavanja, na katerih so predstavljeni vsi zadnji trendi in prakti─Źne formule na podro─Źju ogla┼íevanja, email marketinga, pisanja prodajnih vsebin, lead generationa, lansiranja kampanje, marketing plana, split-testiranja, prodaje na Amazonu, modelov prodaje dropshipping, subscription, info produktov ÔÇŽ

Kar je meni osebno najbolj v┼íe─Ź – in verjamem, da bo tudi vam – je to, da nam gospodje na odru razkrirejo popolnoma vse korake, s katerimi so pri┼íli do osupljivih rezultatov! Tako dobimo vpogled v sisteme in procese, ki poganjajo kolesja teh multimilijonskih podjetij v vseh oblikah.

Do pikice natan─Źno lahko vsebino teh predavanj prejmete tudi vi – le z eno razliko.

Jaz sem za to znanje pla─Źala 2000eu, vi pa ga boste prejeli skoraj zastonj.

17 predavanj┬á(kar je cca. 10 ur gradiva oziroma kar cel marketin┼íki pouk) + moji komentarji + prakti─Źni primeri in testiranja iz prakse + BONUS: lanskoletni zapiski.┬á­čĹĆ­čĆ╗

Svoj izvod digitalnih zapiskov, ki vsebujejo ve─Ź kot 200 strani prakti─Źne vsebine lahko naro─Źite za samo 49ÔéČ, jaz pa vam poleg podarim ┼íe lanskoletne zapiske!

17 predavanj┬á(kar je cca. 10 ur gradiva oziroma kar cel marketin┼íki pouk) + moji komentarji + prakti─Źni primeri in testiranja iz prakse + BONUS: lanskoletni zapiski.

V prednaro─Źilih do 15.7. vse to dobite za samo 29ÔéČ!­čĹĆ­čĆ╗

Redna cena zapiskov po izteku prednaro─Źil bo 49ÔéČ.

HO─îEM ZAPISKE V PREDNARO─îILU!

Glavne lekcije, spoznanja konference in kratki pozdrav iz San Diega­čî┤

Katerih 17 predavanj sem obiskala in kaj vas ─Źaka znotraj zapiskov?

Kaj o digitalnih zapiskih menijo ostali?

Za naprednega ogla┼íevalca so T&C zapiski zagotovo ÔÇťmust haveÔÇŁ!

Traffic & Conversion zapiski so me naravnost navdu┼íili z ogromno koli─Źino naprednega znanja iz marketinga, ki sem ga lahko za─Źela uporabljati takoj! Presene─Źena sem bila nad prakti─Źnimi primeri (brez nepotrebnega balasta), ki jih govorci pogosto no─Źejo izdati. Hvale┼żna sem, da imam dostop do zelo u─Źinkovitih marketin┼íkih prijemov, novih trikov in znanj, ki se v praksi ┼íe kako zelo obrestujejo.

-┼Żiva Kova─Źevi─Ź, marketin┼íka strokovnjakinja in podjetnica

V zapiskih je bilo veliko novosti, ki sem jih brez te┼żav prenesla v prakso pri svojem podjetju

Z digitalnimi zapiski sem bila zelo zadovoljna, ker so jasno napisani in zajemajo bistvo brez odve─Źnega besedila ÔÇô to mi je na splo┼íno pri Maji zelo v┼íe─Ź, da se osredoto─Źi na pomembne stvari in zato┬áne izgubljam ─Źasa, ki mi ga kot podjetnici vedno primanjkuje.
V zapiskih je bilo veliko novosti, ki sem jih brez te┼żav prenesla v prakso pri svojem podjetju. Super pa je tudi to, da Maja vedno doda tudi konkretne┬áprimere iz prakse, tako da nejasnosti res ni! Zato Majine zapiske in te─Źaje tudi vedno z veseljem priporo─Źam vsem, ki se ukvarjajo z marketingom in podjetni┼ítvom.
Nadja Ker┼żan, soustanoviteljica spletne trgovine Okey.si

S pomo─Źjo teh zapiskov sem se dejansko po─Źutil, kot da bi bil na konferenci

Sam obi┼í─Źem veliko marketin┼íkih konferenc in iz njih vedno oddidem poln idej ter novih znanj. Do sedaj nikoli nisem bil prista┼í branja tujih zapiskov, a ko sem videl, kako lepo & pregledno je lani (v letu 2017) vse skupaj sestavila Maja, sem takoj naro─Źil svoj izvod.
S pomo─Źjo teh zapiskov sem se dejansko po─Źutil, kot da bi bil na konferenci in kar je ┼íe bolje ÔÇô prihranil sem na tiso─Źe in tiso─Źe evrov, ki bi jih druga─Źe moral zapraviti za letalske karte ter vstopnice.
─îe delujete na podro─Źju marketinga so ti zapiski zagotovo nekaj, kar morate imetiÔÇŽ
Filip Pesek

Zapiski so mi pomagali izpopolniti znanje o digitalnem marketingu

Majo ┼że spremljam dobro leto in tako kot sem bila navdu┼íena nad njenim spletnim te─Źajem o Facebook ogla┼íevanju, sem bila zelo vesela tudi zapiskov, ki so mi pomagali izpopolniti znanje o digitalnem marketingu.
Predvsem sem bila navdu┼íena nad formulo, kako napisati zmagovalni naslov v manj kot 15 minutah, kakor tudi nad nasveti, kako kreirati u─Źinkovite Facebook oglase.
Zapiski┬á vsebujejo aktualne novosti na podro─Źju digitalnega marketinga, ki lahko pomagajo vsem, ki se ukvarjamo z marketin┼íkim svetovanjem ter vsem podjetnikom. Maja, se ┼że veselimo novih zapiskov.
Tanja Ciglari─Ź, marketin┼íka svetovalka, podjetnica, predavateljica┬á

Katerih 17 predavanj sem obiskala in kaj vas ─Źaka znotraj zapiskov?

kaj vse prejmem v zapiskih?

Svoj izvod digitalnih zapiskov, ki vsebujejo ve─Ź kot 200 strani prakti─Źne vsebine lahko naro─Źite za samo┬á49ÔéČ, jaz pa vam poleg podarim ┼íe lanskoletne zapiske!

kdo so va┼íi u─Źitelji in originalni avtorji vsebine, ki jo delim z vami v zapiskih?

kdo so va┼íi u─Źitelji in originalni avtorji vsebine, ki jo delim z vami v zapiskih?

Vaša investicija je 100 % krita z garancijo na zadovoljstvo!

100% garancija na zadovoljstvo in vra─Źilo denarja

V kolikor boste mnenja, da zapiski ne vsebujejo tega kar je bilo obljubljeno in da niso vredni va┼íega investiranega denarja ÔÇô razumem in vam ne oporekam. Brez vpra┼íanj vam v 30 dneh vrnem denar. ┼áe provizije transakcij krijem jaz, tako da vam ni potrebno skrbeti prav ni─Ź.

Svoj izvod digitalnih zapiskov, ki vsebujejo ve─Ź kot 200 strani prakti─Źne vsebine lahko naro─Źite za samo 49ÔéČ, jaz pa vam poleg podarim ┼íe lanskoletne zapiske!

Vaša investicijain 100 % garancija na zadovoljstvo

Investicija v zapiske v prednaro─Źilih zna┼ía le┬á29ÔéČ.

Redna cena zapiskov po izteku prednaro─Źil bo 49ÔéČ.

100% garancija na zadovoljstvo in vra─Źilo denarja

V kolikor boste mnenja, da zapiski ne vsebujejo tega kar je bilo obljubljeno in da niso vredni va┼íega investiranega denarja ÔÇô razumem in vam ne oporekam. Brez vpra┼íanj vam v 30 dneh vrnem denar. ┼áe provizije transakcij krijem jaz, tako da vam ni potrebno skrbeti prav ni─Ź.