Kaj je novega v svetu digitalnega marketinga, oglaševanja, prodaje na spletu? Katere preverjene taktike, efektivne formule za učinkovitejšo, prepričljivejšo prodajo uporabljajo spletni mogotci? 

Vse to izveste v strnjenih digitalnih zapiskih največje konference o spletnem marketingu, Traffic & Conversion 2018!

več kot 500 strani vsebine, praktičnih taktik skupaj s slikovnimi prikazi

Svoj izvod digitalnih zapiskov, ki vsebujejo več kot 500 strani praktične vsebine lahko naročite za samo 49€, jaz pa vam poleg podarim še lanskoletne zapiske!

TRAFFIC & CONVERSION ZAPISKI = Najnovejše taktike, strategije, procesi, triki in sistemi za povečanje prodaje in prometa spletne strani iz prve roke

Ste bili kdaj na konferenci, dogodku ali izobraževanju in tam občutili popolno navdušenje nad vso vsebino, kasneje pa odšli domov s prepolno glavo in na vse skupaj pozabili? Oh, če bi le obstajali kakšni konkretni zapiski ali posnetki?!

Ali pa ste bili na konferenci, kjer ste plačali 500€ in več, vse kar ste prejeli pa na koncu ni imelo tiste prave praktične vrednosti?

Vem kako se počutite in sama sem bila že večkrat v tej vlogi, zato se teh dogodkov niti ne udeležujem več.

Ampak niso vse konference enake …

Letos sem bila drugič na eni izmed najbolj praktičnih, najbolj obiskanih in vsebinsko bogatih konferenc o spletnem marketingu v Ameriki.

V mesecu marcu sem obiskala skupno 17 predavanj konference o spletnem marketingu Traffic & Conversion, ki jo obiše cca 4000 ljudi iz “online sveta”.

Dogodek ponuja najbolj praktična in vsebinsko bogata predavanja, na katerih so predstavljeni vsi zadnji trendi in praktične formule na področju oglaševanja, email marketinga, pisanja prodajnih vsebin, lead generationa, lansiranja kampanje, marketing plana, split-testiranja, prodaje na Amazonu, modelov prodaje dropshipping, subscription, info produktov …

Kar je meni osebno najbolj všeč – in verjamem, da bo tudi vam – je to, da nam gospodje na odru razkrirejo popolnoma vse korake, s katerimi so prišli do osupljivih rezultatov! Tako dobimo vpogled v sisteme in procese, ki poganjajo kolesja teh multimilijonskih podjetij v vseh oblikah.

Do pikice natančno lahko vsebino teh predavanj prejmete tudi vi – le z eno razliko.

Jaz sem za to znanje plačala 2000eu, vi pa ga boste prejeli skoraj zastonj.

17 predavanj (kar je cca. 10 ur gradiva oziroma kar cel marketinški pouk) + moji komentarji + praktični primeri in testiranja iz prakse + BONUS: lanskoletni zapiski. 👏🏻

Svoj izvod digitalnih zapiskov, ki vsebujejo več kot 200 strani praktične vsebine lahko naročite za samo 49€, jaz pa vam poleg podarim še lanskoletne zapiske!

17 predavanj (kar je cca. 10 ur gradiva oziroma kar cel marketinški pouk) + moji komentarji + praktični primeri in testiranja iz prakse + BONUS: lanskoletni zapiski.

V prednaročilih do 15.7. vse to dobite za samo 29€!👏🏻

Redna cena zapiskov po izteku prednaročil bo 49€.

HOČEM ZAPISKE V PREDNAROČILU!

Glavne lekcije, spoznanja konference in kratki pozdrav iz San Diega🌴

Katerih 17 predavanj sem obiskala in kaj vas čaka znotraj zapiskov?

Kaj o digitalnih zapiskih menijo ostali?

Za naprednega oglaševalca so T&C zapiski zagotovo “must have”!

Traffic & Conversion zapiski so me naravnost navdušili z ogromno količino naprednega znanja iz marketinga, ki sem ga lahko začela uporabljati takoj! Presenečena sem bila nad praktičnimi primeri (brez nepotrebnega balasta), ki jih govorci pogosto nočejo izdati. Hvaležna sem, da imam dostop do zelo učinkovitih marketinških prijemov, novih trikov in znanj, ki se v praksi še kako zelo obrestujejo.

-Živa Kovačevič, marketinška strokovnjakinja in podjetnica

V zapiskih je bilo veliko novosti, ki sem jih brez težav prenesla v prakso pri svojem podjetju

Z digitalnimi zapiski sem bila zelo zadovoljna, ker so jasno napisani in zajemajo bistvo brez odvečnega besedila – to mi je na splošno pri Maji zelo všeč, da se osredotoči na pomembne stvari in zato ne izgubljam časa, ki mi ga kot podjetnici vedno primanjkuje.
V zapiskih je bilo veliko novosti, ki sem jih brez težav prenesla v prakso pri svojem podjetju. Super pa je tudi to, da Maja vedno doda tudi konkretne primere iz prakse, tako da nejasnosti res ni! Zato Majine zapiske in tečaje tudi vedno z veseljem priporočam vsem, ki se ukvarjajo z marketingom in podjetništvom.
Nadja Keržan, soustanoviteljica spletne trgovine Okey.si

S pomočjo teh zapiskov sem se dejansko počutil, kot da bi bil na konferenci

Sam obiščem veliko marketinških konferenc in iz njih vedno oddidem poln idej ter novih znanj. Do sedaj nikoli nisem bil pristaš branja tujih zapiskov, a ko sem videl, kako lepo & pregledno je lani (v letu 2017) vse skupaj sestavila Maja, sem takoj naročil svoj izvod.
S pomočjo teh zapiskov sem se dejansko počutil, kot da bi bil na konferenci in kar je še bolje – prihranil sem na tisoče in tisoče evrov, ki bi jih drugače moral zapraviti za letalske karte ter vstopnice.
Če delujete na področju marketinga so ti zapiski zagotovo nekaj, kar morate imeti…
Filip Pesek

Zapiski so mi pomagali izpopolniti znanje o digitalnem marketingu

Majo že spremljam dobro leto in tako kot sem bila navdušena nad njenim spletnim tečajem o Facebook oglaševanju, sem bila zelo vesela tudi zapiskov, ki so mi pomagali izpopolniti znanje o digitalnem marketingu.
Predvsem sem bila navdušena nad formulo, kako napisati zmagovalni naslov v manj kot 15 minutah, kakor tudi nad nasveti, kako kreirati učinkovite Facebook oglase.
Zapiski  vsebujejo aktualne novosti na področju digitalnega marketinga, ki lahko pomagajo vsem, ki se ukvarjamo z marketinškim svetovanjem ter vsem podjetnikom. Maja, se že veselimo novih zapiskov.
Tanja Ciglarič, marketinška svetovalka, podjetnica, predavateljica 

Katerih 17 predavanj sem obiskala in kaj vas čaka znotraj zapiskov?

kaj vse prejmem v zapiskih?

Svoj izvod digitalnih zapiskov, ki vsebujejo več kot 200 strani praktične vsebine lahko naročite za samo 49€, jaz pa vam poleg podarim še lanskoletne zapiske!

kdo so vaši učitelji in originalni avtorji vsebine, ki jo delim z vami v zapiskih?

kdo so vaši učitelji in originalni avtorji vsebine, ki jo delim z vami v zapiskih?

Vaša investicija je 100 % krita z garancijo na zadovoljstvo!

100% garancija na zadovoljstvo in vračilo denarja

V kolikor boste mnenja, da zapiski ne vsebujejo tega kar je bilo obljubljeno in da niso vredni vašega investiranega denarja – razumem in vam ne oporekam. Brez vprašanj vam v 30 dneh vrnem denar. Še provizije transakcij krijem jaz, tako da vam ni potrebno skrbeti prav nič.

Svoj izvod digitalnih zapiskov, ki vsebujejo več kot 200 strani praktične vsebine lahko naročite za samo 49€, jaz pa vam poleg podarim še lanskoletne zapiske!

Vaša investicijain 100 % garancija na zadovoljstvo

Investicija v zapiske v prednaročilih znaša le 29€.

Redna cena zapiskov po izteku prednaročil bo 49€.

100% garancija na zadovoljstvo in vračilo denarja

V kolikor boste mnenja, da zapiski ne vsebujejo tega kar je bilo obljubljeno in da niso vredni vašega investiranega denarja – razumem in vam ne oporekam. Brez vprašanj vam v 30 dneh vrnem denar. Še provizije transakcij krijem jaz, tako da vam ni potrebno skrbeti prav nič.