Vsako podjetje ima vizijo. Vi imate vizijo. Vizija vam daje zagon in motivacijo, da vztrajate v poslu, ki ga opravljate, vendar vas istočasno zaduši, ko nimate postavljenega sistema.

NAČRTOVALNIK MALIH ZMAG ZA VELIK USPEH

Nikoli se več ne sprašujte, kaj je vaša prioriteta, katere aktivnosti so na vrsti danes in s katerimi nalogami boste dosegli svoje najbolj drzne prodajne cilje.

NajPOMEMBNEJŠI del uresničenja vaše poslovne vizije se skriva v načrtovanju aktivnosti na dnevni, tedenski in mesečni ravni.

Samo tako vas dogodki ne bodo prehitevali, misli bodo mirne ob vprašanju, kaj danes objaviti na Facebooku in kaj poslati v emailu naslednji teden.

Sistem in načrt vam nudita popolno varnost.

Ko boste imeli zastavljen plan za prihajajoči mesec, si boste lahko oddahnili in se posvetili pravim stvarem, zaradi katerih bo vaš posel rasel.

Ugotovili boste, kaj potrebujete, da dosežete stabilno in redno prodajo; kaj lahko storite sami ter kaj potrebujete od drugih zunanjih ali notranjih sodelavcev.

planup predloga načrtovalnika je prava za vas, če:

  • Vam na dnevni bazi primankuje časa za objavljanje na socialnih omrežjih
  • Veste, da bi morali imeti načrt za prodajo, ampak ne veste, kako se ga lotiti
  • Imate polno glavo informacij, idej in znanja, ampak ne znate postaviti sistema, ki bo podprl uresničitev in realizacijo
  • Ne veste, kako pristopiti k načrtovanju meseca
  • Ne veste, kako upravičiti vaš popust na izdelke
  • Ne veste, kako usmerjati aktualni projekt in osebe, ki delajo na projektu
  • Ne veste, kako na pameten način povečati prodajo
  • Ne veste zakaj določen pristop prodaje deluje, drugi ne

Vaš čas je dragocen. Vaš dan ima samo 24h, tako kot moj. Ravno s tem razlogom sem ustvarila PlanUp sistem dela & načrtovalnik. Vem namreč, da vam bo sistem dela generalno gledano prihranil čas, razjasnil in umiril vaš kreativni kaos in povečal prodajo na dolgi rok.

PlanUp⬆ načrtovalnik bo kmalu postal nepogrešljiv del vašega vsakdana. Naredili boste več, pri svojem delu pa boste bolj učinkoviti. Fokus in dobra organizacija sta temelja vseh uspešnih marketinških aktivnosti👌🏻

POŠLJI MI NAČRTOVALNIK!