maja vogrinc

Vizionarka za vaš uspeh na spletu.

Tukaj sem za vas. Brez vas, ki berete moj blog in preizkušate moje formule nima smisla, da obstajam (v online svetu in v taki obliki:))….

Verjamem v marketing, ki pomaga pristnim podjetjem in posameznikom, pri uresničevanju njihovih ciljev, ti pa pomagajo pri uresničevanju želja njihovih strank.

Še nikoli ni bilo tako preprosto. In še nikoli ni bilo tako težko. Paradoks s katerim se moramo spopasti.

Velikokrat vidim ljudi, ki ne cenijo svojega znanja. Utapljajo se v izgovorih in strahovih, da nočejo skomercializirati svojega alter biznisa, ker pač oni so profesionalci. Vsi, ki so uspešni in ‘main stream’ so pač amaterji, prodane duše in itak delajo vse zaradi denarja.

Na drugi strani vidim ljudi, ki se preveč trudijo. Preveč se trudijo uporabljati metode, ki ne delujejo. So preveč orientirani na prodajo svojih produktov in to celo napačnim osebam.

In ves čas od teh ljudi dobivam povabila da všečkam njihovo stran. Od nekaterih celo večkrat.

Oprosti prijatelj iz osnovne šole! Kako si prišel do tega, da me kar naenkrat zanimajo metal kampi, če pa veš, da sem od nekdaj ljubila elektroniko?”

Saj veste o čem govorim?

Vaši prijatelji niso vaši kupci – v večini primerov to drži!

Skratka to je bil razlog, da naredim to stran in vam razgalim vse kar znam.

In žalosti me, da nas vi, s tako velikim potencialom, prikrajšate za vašim delom, za katerim vsi hlastamo.

Prosim prodajte mi že to storitev ali produkt!

Če že ustvarjate oz. ste pripravljeni začeti samostojno podjetniško pot, nadgraditi svoj domači hobi program v pravi biznis, potem ste na pravem mestu.

Če vam socialna omrežja in oglaševanje na Facebooku povzročajo krče in ste pri tem neučinkoviti, se boste čudili rezultatom, ki jih bomo skupaj dosegli.

Če ste iskreni v tem kar ustvarjate ter delate iz srca, z najvišjimi dobrimi nameni, vam dovolim, da moje formule vpeljete v svoj ‘biznis’. V nasprotnem primeru prosim takoj zaprite to stran.

Kdo pa sem jaz, da vam govorim kaj deluje in kaj ne?

Če ste že prišli do tega odstavka, potem verjamem, da ste se med opisom prepoznali in želiti v vašem marketinškem delu preiti na naslednji nivo.

Kot prvo, nimate kaj izgubiti, če preizkusite vsaj enega izmed nasvetov, ki jih bom delila na tej strani.. Verjamem, da boste želeli še … Dobrodošli nazaj:)

Več kot tri leta se intenzivno ukvarjam z online marketingom – z oglaševanjem na Facebooku, s psihologijo, ki tiči za vsakim uspešnim nastopom, z ustvarjanjem prepričljivih marketinških vsebin, strategijo prodajnih kanalov ipd.

Pri svojem delu sem bila poleg velikim uspehom priča tudi nešteto ponesrečenim poizkusom mojih strank in tudi sebe.

Svoje znanje želim deliti z vami in preprečiti, da ponovite enake napake in namesto tega osvojite enkratne rezultate!

Do sedaj sem pomagala mnogim uspešnim posameznikom in podjetjem. Med drugimi portalu Popolna postava in Savini Atai, s katerimi še vedno uspešno sodelujemo.

Vsako ponedeljek vam pošljem infuzijo novega znanja!

Kako začeti s Facebookom/ Instagramom, kje dobiti svojih prvih 1.000 oboževalcev oziroma followerjev?

Če imate Facebook stran že narejeno, vas bo zanimalo kako povečati ‘engagement’, kje se skriva ključ do konvertiranja oboževalcev v ‘subscriberje’. In kako prodati svojo storitev oz. izdelek.

Kako učinkovito zastaviti oglaševalsko kampanjo na internetu, meriti rezultate in optimizirati stroške?

Kako zgraditi močno skupnost oboževalcev in privabiti lojalne kupce?

Vse to lahko pričakujete od mene in vsebine, ki jo bom ustvarjala za vas.

poveživa se