— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Super, čestitam za ta korak. Spodaj izpolnite obrazec in v nekaj minutkah se bo vaša nova dimenzija podjetniške poti pričela. Hvala za zaupanje.

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]
    Izdelek Cena Količina Znesek
× Placeholder Facebook oglasi – AVTOPILOT VAŠE PRODAJE 67.00 1 67.00

Skupaj

Delni znesek 67.00
Znesek 67.00
[/text_block]

100% garancija na zadovoljstvo

Ker sem prepričana, da je vaša odločitev prava in, da je program katerega boste pravkar kupili vrhunski vam to osebno tudi garantiram. V 30 dneh od nakupa vam v primeru, da z vašo investicijo ne bi bili zadovoljni, brez vprašanj povrnem denar. Nič skritih pogojev in zahtev.

V veliko čast in veselje mi je že nekaj let ustvarjati z Majo. Ne samo, da je strokovno vrhunsko podkovana, ter da svoje znanje vseskozi nadgrajuje, pri njej najbolj občudujem njene vrednote, iskreno skrb za stranke in njihovo zadovoljstvo. Brez njene pomoči ne bi imela v svoji spletni bazi, več kot 50.000 naslovov. Brez njene pomoči, moje brezplačne akcije, ne bi dosegle 70.000 Žensk.

Savina Atai

Savina Atai
Zavod Savina Atai

Že po prvem pogovoru z Majo, ko sem se odločala za vložek v marketing za svoj posel, mi je bilo jasno da ve kaj dela in o čem govori. Ker rada prepustim strokovnjakom, da dobro opravijo delo na svojem področju, sem ji popolnoma prepustila celotno Facebook oglaševanje in tudi druge vrste oglaševanja.  Lahko rečem, da je bila to najboljša poteza, kar sem jih do sedaj naredila. Povpraševanje in bookingi so narastali za več kot 100% . Od nje sem dobila tudi mnogo zelo koristnih informacij, ki jih tudi sama lahko uporabljam na področju marketinga. Najboljše pri tem pa je, da je sodelovanje z Majo in njen način dela hiter, direkten in zelo učinkovit kar mi kot podjetnici s stalnim pomanjkanjem časa zelo ustreza.

Tania Mendillo

Tania Mendillo
Fotografiranje Spomini

Z Majino pomočjo nam je uspelo zgraditi eno izmed najhitreje rastočih Facebook strani v Sloveniji, ki ne samo, da ima veliko všečkov, ampak tudi prodaja! Maja nam je pomagala še bolje razumeti naše glavne stranke in kako se jim približati na socialnih omrežjih, tako organsko, kot tudi z oglaševanjem. Priporočam jo posameznikom, malim, srednjim in velikim podjetjem, ki si želijo izboljšati razumevanje svojih strank na socialnih omrežjih in pri tem drastično povečati svojo prodajo.

Miha Geršič

Miha Geršič
Popolna Postava