Vsako resno podjetje enostavno MORA vlagati v oglaševanje, saj si le tako lahko zagotovi konstanten obisk spletne strani, kontrolirano prodajo in rast. Vendar pa mora biti oglaševanje pametno načrtovano, kampanje pa naj vodijo uporabnika od popolnega neznanca do zvestega kupca.

3 KAMPANJE & KAZALNIKI USPEHA

3 FACEBOOK KAMPANJE

Spoznajte 3 Facebook kampanje, ki so nujne za uspešno in profitabilno oglaševanje. Vsako podjetje na spletu mora vlagati v prepoznavnost, odnose in prodajo in vse te cilje vam pomagajo doseči 3 kampanje, ki so vitalnega pomena za vaš uspeh na spletu.

konkretni primeri oglasov

Četudi veste, kaj morate storiti, je včasih težko najti pravo idejo in na novo naučen koncept vpeljati v svoj vsakodneven posel in aktivnosti na spletu. Zato vam predstavljam konkretne primere oglasov (mojih in tistih, ki sem jih ustvarila za svoje stranke), ki so bili izjemno donosni.

KAJ JE KLJUČNO ZA VSAKO IZMED TREH KAMPANJ?

Za vsako izmed kampanj vam prilagam ideje, kaj še lahko storite in ključne kazalnike, ki jih morate spremljati. Katere skupine ciljati z oglasi; katero metriko spremljati; kaj je pomembno v kateri izmed kampanj? Vse to izveste v brezplačni eknjigi.

V tej e-knjigi vam bom predala natančne smernice in formule, kako se pravilno lotiti treh esencialnih in nujno potrebnih kampanj na Facebooku.

POŠLJI MI E-KNJIGO!